21 Mayıs 2014 Çarşamba

Konaklama Kuralları

Social Profiles

Sinop Apart Evler

ÖNCELİĞİMİZ : Temizlik, Güler yüz ve Misafirperverlik. Siz misafirlerimizin evlerimizden mutlu, huzurlu, güler yüzlü ve dinlenmiş bir şekilde ayrılmasını sağlayabilmek. Ve bunun için elimizden geleni yapmak…

Evlerimizde Uyulması Gereken Kurallar :

* Tüm Evlerimize girişler saat 14:00, Çıkışlar ise saat 12:00’ dir.

* Konaklayacak misafirlerimizden En az 1 tanesinin NÜFUS CÜZDANI Fotokopisi Getirmesi gereklidir.

* Rezervasyonlarda 1 günlük ücret verilen hesap numarasına yatırılır ve rezervasyon gerçekleşir. Geri kalan ücret GİRİŞ yapıldığı gün PEŞİN olarak tahsil edilir.

* Eve giriş yapılacağı gün, kapora için yatırılan para düşürülerek kalan ücret (kaç gün için rezervasyon yapıldıysa) tahsil edilir. Aksi  Takdirde Rezervasyonunuz İptal Edilir ve Kapora İadesi Yapılmaz.  Ayrıca rezervasyon yapılan gün sayısında değişiklik yapılamaz.

* Rezervasyon iptal edildiğinde, hesaba yatırılmış olan kaparo iade edilmez. Ancak 1 hafta öncesinden bilgi verildiği takdirde yardımcı olunmaya çalışılacaktır.

* Kaybolan eşyalarınız bulunursa adresinize kargo edilir. Kaybolan Eşyalarınız dan mes'ul değiliz.

* Eve AYAKKABI İLE GİRİLMEZ,  Çıkışta Çöplerinizi Lütfen Site Dışındaki ÇÖP Konteynerine atınız.

* Evcil hayvan hiçbir evimize kabul edilmemektedir.

* Evi teslim alırken, nasıl aldıysanız öyle teslim etmeye gayret gösteriniz. Çıkış yaparken evde büyük ölçüde bir hasar var ise bu müşteriden tahsil edilir. (Ör: Evde suyu açık bıraktınız lavabo taştı ve yerler su oldu laminantlar şişti. Bu durumda tadilat ücreti müşteriden tahsil edilir.)
                  
Tatil evlerimizin bir başkasına ait olduğunu unutmayalım. Evlerimizi düzenli ve temiz kullanmaya gayret gösterelim. Tatil bitiminde evlerimizi temiz bırakmaya gayret ve özen gösterelim. Eğer bir hasar olmuşsa, LÜTFEN ev sahibine bildirelim.
  
Bir ihtiyacınız olduğunda LÜTFEN BİZİ ARAYIN …  
  
0507 597 19 33  - İYİ TATİLLER

 http://www.sinop-pansiyon.blogspot.com  – http://www.facebook.com/pansiyon.sinop

0 yorum: